Over 25 års erfaring

Medlem af Dansk Byggeri

5 års garantiordning

Stilladser med 100% tryghed

Personelevator, godselevator og materialehejs

Ved større byggeprojekter er et stillads ofte ikke nok for at kunne udføre opgaven. Skal der arbejde mange medarbejdere på stilladset, og skal der arbejdes med tungt gods og byggemateriel kan en personelevator og godselevator være en nødvendighed.

​Leveringsdygtige i flere typer elevatorer

Hos BJ Stilladser er vi leveringsdygtige i godselevatorer fra 200 til 1200 kg og i personelevatorer i flere forskellige størrelser. Er behovet en materialehejs, leverer vi også elhejse fra 50 til 150 kg.

​Dermed kan vi være jeres professionelle samarbejdspartner uanset, hvilket behov I skulle have inden for personelevator, godselevator og materialehejs.

​Vi leverer materialehejs og gods- og personelevator til mange forskellige stilladsopgaver i Sønderjylland, og vi tager også gerne imod større opgaver i resten af landet.​

Vi har en veluddannet stab af montører, som løbende efteruddannes for at holde trit med udviklingen inden for stilladsmontering samt inden for person- og godselevator og materialehejs.

​Det er en af grundene til, at vi kan levere høj kvalitet og høj sikkerhed ved alle stilladstyper.

​Vi har et stort udvalg af stilladsdele, der løbende fornys. Derfor er vi altid i stand til at udføre sikre og hurtige tilretninger, ligesom vi efterfølgende kan tilføje gods- og personelevator eller materialehejs, hvis en stilladsopgave kræver det.

​Kontakt os omkring personelevator, godselevator eller materialehejs

Vores varemærke er kvalitet og sikkerhed, og det går vi aldrig på kompromis med. Så kontakt gerne BJ Stilladser, hvis I ønsker mere information omkring materialehejs, godselevator eller personelevator. Vi kan kontaktes på telefon 74 62 26 28 eller ved at sende os en mail på info@bj-stilladser.dk.

Skal vi ringe dig op?

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

BJ Stilladser ApS
Kathale 37, 6200 Aabenraa
​CVR: 37139882

Vi er medlem af

Vi er medlem af Dansk Byggeri Stilladssektionen

Kontaktinformation

Telefon: 74 62 26 28
E-mail: info@bj-stilladser.dk
Mandag - Fredag: 07.00 - 15.15