Om os

Skal vi ringe dig op?

BJ Stilladser

Byg Garanti ordning

BJ Stilladser er medlem af BYG.

Stilladsfirma med over 25 års erfaring

​BJ Stilladser ApS er stiftet tilbage i 1992, hvorfor vi er et stilladsfirma med rigtig mange års erfaring inden for stilladsbranchen som stilladsmontør i Sønderjylland.

​Vi har adresse på Kathale 37 i Aabenraa, hvor vi disponerer over ca.8.000 m2 lagerplads samt 22.000 m2 stilladsmateriel.

​Mange fordele ved at vælge os som stilladsmontør

Her er nogle af grundene til, at I skal vælge BJ Stilladser, som jeres samarbejdspartner og lokale stilladsmontør, når ”I skal i vejret”:

  • Vi har mange års erfaring inden for branchen
  • Vi har en veluddannet stab af montører, der løbende deltager i kurser for at få deres viden ajourført
  • Vi har et stort udvalg af stilladsdele, der løbende fornys
  • Vi er fleksible og alsidige
  • Vi sikrer at gældende lovkrav på området overholdes

​Fokus på stor fleksibilitet og høj sikkerhed

Mange stilladsopgaver kræver løbende og hurtige tilretninger, hvor netop vores store udvalg af stilladsdele samt vores stilladsmontørs fleksibilitet og alsidighed gør, at dette kan løses problemfrit i samarbejde med vore kunder.

​Der stilles stadig skrappere og skrappere lovkrav til stilladsfirmaer og arbejdssikkerheden fra offentlige myndigheders side, herunder til opstilling af stilladser med mere, som kræver løbende fornyelse af stilladsmateriellet samt efteruddannelse af stilladsmontørerne for at holde trit med udviklingen.

​I kan være trygge ved, at vore stilladsmontører har fokus på sikkerheden, ligesom vi til enhver tid overholder alle gældende lovkrav, når der opstilles stillads.

​Så er I på udkig efter et professionelt, fleksibelt og kvalitetsbevidst stilladsfirma i Sønderjylland, kan I trygt vælge BJ Stilladser. Vi kan kontaktes på telefon 74 62 26 28 eller ved at sende os en mail på morten@bj-stilladser.dk.