Over 25 års erfaring

Medlem af Dansk Byggeri

5 års garantiordning

Stilladser med 100% tryghed

Facadestillads

Facadestillads​ optimerer arbejdsprocessen

​​Hos BJ Stilladser tilbyder vi udlejning og montering af facadestillads til facadereparationer, facademaling og tagudskiftninger i hele Sønderjylland.

​Udlejning af facadestillads

Uanset hvilket stillads, I har behov for, er vi leveringsdygtige. Vi leverer stilladset, så det passer nøjagtig til jeres ønsker og behov – uanset om I skal bruge et facadestillads til en vinduesudskiftning, omfugning af gavlen eller maling af træværket på taget.

​BJ Stilladser sørger for et facadestillads, som gør jeres arbejde mere funktionelt. Det er med til at optimere arbejdsprocessen og skabe hurtigere resultater.

Fokus på sikkerhed

Vi leverer, monterer og tager stilladset ned igen, når I er færdige med projektet, så I blot skal tænke på jeres eget fagområde. Vi er veluddannede stilladsmontører og har et stort fokus på sikkerhed, når vi arbejder med et facadestillads.

​Derfor er I garanteret en løsning, som matcher jeres behov, og som har sikkerheden i højsædet, når I vælger BJ Stilladser til montering af jeres facadestillads.

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facadestillads, eller hvis I er i tvivl om, hvilken stilladstype, der dækker jeres behov. Vi kan kontaktes på telefon 74 62 26 28 eller ved at sende os en mail på info@bj-stilladser.dk.

Skal vi ringe dig op?

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainformation

BJ Stilladser ApS
Kathale 37, 6200 Aabenraa
​CVR: 37139882

Vi er medlem af

Vi er medlem af Dansk Byggeri Stilladssektionen

Kontaktinformation

Telefon: 74 62 26 28
E-mail: info@bj-stilladser.dk
Mandag - Fredag: 07.00 - 15.15