Rullestillads

Skal vi ringe dig op?

BJ Stilladser

Byg Garanti ordning

BJ Stilladser er medlem af BYG.

Rullestillads tilbydes til alle opgaver

Har du eller din virksomhed brug for et rullestillads, så tøv ikke med at kontakte BJ Stilladser i Aabenraa. Vi leverer rullestilladser til såvel store som mindre arbejds- og inspektionsopgaver.

​Vi er leveringsdygtige inden for rullestilladser i forskellige størrelser i hele Sønderjylland.

​Stor bevægelsesfrihed med et rullestillads

Hvad enten det er et rør, der skal tjekkes, et tag, der skal skiftes i en hal, et loft der skal males i virksomheden, eller noget helt fjerde, så er et rullestillads ofte den helt rigtige stilladstype til opgaven.

​Et rullestillads giver stor arbejdsfrihed, da det, som navnet lyder, kan rulles og derfor kan flyttes rundt efter behov.

​Det er nemt at have med at gøre og kan bruges til både indvendige og udvendige opgaver.​

​Vi sørger for grundig rådgivning og vejledning, før rullestilladset tages i brug, hvor vi tilbyder de bedste løsningsforslag til opgaven.

Hos BJ Stilladser er vi også leveringsdygtige i materialehejs, vi leverer også elhejse fra 50 til 150 kg.

​Kontakt os og få mere information

Vi overholder naturligvis alle gældende lovkrav og har et stort fokus på arbejdssikkerheden, så jeres medarbejdere kan føle sig trygge på rullestilladset under hele arbejdsprocessen.

​BJ Stilladser dækker hele Sønderjylland, og vi giver gerne tilbud på større opgaver uden for vores hovedområde. I er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 62 26 28, hvis I har brug for et rullestillads.