Facadestillads

Skal vi ringe dig op?

BJ Stilladser

Byg Garanti ordning

BJ Stilladser er medlem af BYG.

Facadestillads​ optimerer arbejdsprocessen

​​Hos BJ Stilladser tilbyder vi udlejning og montering af facadestillads til facadereparationer, facademaling og tagudskiftninger i hele Sønderjylland.

​Udlejning af facadestillads

Uanset hvilket stillads, I har behov for, er vi leveringsdygtige. Vi leverer stilladset, så det passer nøjagtig til jeres ønsker og behov – uanset om I skal bruge et facadestillads til en vinduesudskiftning, omfugning af gavlen eller maling af træværket på taget.

​BJ Stilladser sørger for et facadestillads, som gør jeres arbejde mere funktionelt. Det er med til at optimere arbejdsprocessen og skabe hurtigere resultater.

Hos BJ Stilladser er vi også leveringsdygtige i materialehejs, vi leverer også elhejse fra 50 til 150 kg.

Fokus på sikkerhed

Vi leverer, monterer og tager stilladset ned igen, når I er færdige med projektet, så I blot skal tænke på jeres eget fagområde. Vi er veluddannede stilladsmontører og har et stort fokus på sikkerhed, når vi arbejder med et facadestillads.

​Derfor er I garanteret en løsning, som matcher jeres behov, og som har sikkerheden i højsædet, når I vælger BJ Stilladser til montering af jeres facadestillads.

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facadestillads, eller hvis I er i tvivl om, hvilken stilladstype, der dækker jeres behov. Vi kan kontaktes på telefon 74 62 26 28 eller ved at sende os en mail på morten@bj-stilladser.dk.