Totalinddækning

Skal vi ringe dig op?

BJ Stilladser

Byg Garanti ordning

BJ Stilladser er medlem af BYG.

Totalinddækning giver bedre arbejdsforhold

Søger I en totalinddækning til jeres stillads, så er BJ Stilladser i Aabenraa, den helt rette at kontakte!

​Ved nybyggeri og tagrenovering kan det være en fordel med en totalinddækning af stilladset, da dette sikrer jer, at bygningen står tør under hele arbejdsprocessen.

​Ud over at beskytte bygningen er en totalinddækning også med til at give bedre arbejdsforhold, da medarbejderne på stilladset kan arbejde i fred for regn, sne, vind og anden vejrlig, der kan forstyrre og besværliggøre en arbejdsproces.

​Eksperter inden for totalinddækning

Vores mange år i branchen har gjort os til eksperter inden for alle typer stilladser og inden for totalinddækning. Vi kan derfor rådgive jer, så I får en inddækning, der matcher lige præcis jeres behov og det arbejde, der skal udføres på bygningen.​

​Vores montører har gennem tiden håndteret opgaver for en bred vifte af kunder og kan derfor være behjælpelige med opsætning af såvel simple som mere komplicerede stilladser og totalinddækninger.

Vi har et stort udvalg af stilladsdele, der løbende fornys, og vi sørger naturligvis hele tiden for at efteruddanne os, hvad enten det drejer sig om totalinddækning, stilladsmontering eller sikkerhedsprocedurer.

​På den måde kan I altid være sikre på, at vi er opdateret om de nyeste materialer og teknikker i branchen.

​Kontakt os for yderligere information

Udover totalinddækning tilbyder vi også udlejning af materialehejse, såfremt det drejer sig om en større opgave, der kræver de ekstra hjælpemidler.

​BJ Stilladser står altid klar med rådgivning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 74 62 26 28 eller skriv til os på morten@bj-stilladser.dk for at høre mere om vores totalinddækning.​